viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.04.24 @ 18:33
OGLAS

Hrvatska pošta Mostar s ponosom najavljuje svoj nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru gdje će predstaviti najnovije novosti na našem štandu svim posjetiteljima Sajma i korisnicima naših usluga.

Inovacija u dostavljanju pošiljaka Brze pošte 1323 na Postbox uređajima jedna je od zanimljivosti koja će biti prezentirana na ovogodišnjem Sajmu. Svi posjetitelji će moći preuzeti prigodne poklone upravo na Postboxu. Također, svi korisnici sada imaju priliku pridružiti se Viber poslovnom kanalu i koristiti Viber bot-a Brze pošte 1323. Ova platforma omogućava ne samo još bržu razmjenu informacija o dostavi pošiljaka, već donosi i brojne druge pogodnosti koje će dodatno olakšati iskustvo korisnika.

OGLAS

Već tradicionalno Hrvatska pošta Mostar na Sajmu predstavlja sve novosti vezane za asortiman Devia dodatne opreme za mobitele koja je dostupna u poštanskim uredima i online na www.epostshop.ba te u maloprodajama naših renomiranih partnera. Na Sajmu će održati i proglašenje najljepše poštanske marke iz 2023. godine i izvlačenje dobitnika nagradne igre „Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!“.

OGLAS

Hrvatska pošta Mostar poziva sve posjetitelje Sajma da nam se pridruže na štandu te da zajedno obogate ovogodišnje izdanje Sajma gospodarstva u Mostaru.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM