viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 09:42
OGLAS

HT Eronet na svome je štandu na Sajmu gospodarstva u Mostaru predstavio Samsungove mobilne
uređaje nove A serije. Samsung Galaxy A35 i A55, s kamerama raspoređenim linijski, elegantnom staklenom poleđinom iravnim okvirom, predstavljaju eleganciju i u izgledu i osjećaju.

Ovo novo tehnološko „čudo“ donosi prelijepe fotografije čak i kad su slikane u mraku te jasne videozapise. Uređivanje fotografija s lakoćom, dugotrajna i kvalitetna baterija, samo su neke od prednosti ovoga mobilnog uređaja. Snimite oštre, detaljne snimke širokokutnom kamerom visoke rezolucije od 50MP! Zabilježite sitne detalje i dinamične boje za novi vizualni doživljaj! Ovaj je uređaj savršen da sačuvate od zaborava sve svoje trenutke vrijedne dijeljenja! “Samsung A serija uvijek me oduševi svojim performansama i kvalitetom izrade! A55 pravo je osvježenje!” kaže Ivan, obožavatelj Samsungovih mobilnih uređaja. „A35 savršen je spoj elegantnog dizajna i impresivnih performansi! Definitivno preporučujem svima!” oduševljena je Petra, poslovna korisnica HT Eroneta. Posjetite naš štand da isprobate ove izvanredne Samsung mobilne uređaje i osjetite razliku!

OGLAS

HT ERONET PREDSTAVIO XIAOMI 14 I XIAOMI 14 ULTRA
HT Eronet je na sajmu predstavio i revolucionarnu Xiaomi 14 seriju telefona, s posebnim naglaskom na impresivni Xiaomi 14 Ultra. Neke od najzanimljivijih značajki ovoga uređaja su: izniman dizajn s Xiaomi Guardian konstrukcijom, aluminijskim okvirom, veganskom kožom te Xiaomi Shield zaštitom stakala.

OGLAS

Ekran je AMOLED, s rezolucijom 3200×1440. Ima četiri kamere, ultra-veliki LYT-900 senzor slike
od 1 inča, Leica telefoto i ultraširoku kameru. Xiaomi 14 seriju uskoro ćete moći nabaviti u HT Eronet prodajnoj mreži. Svojom inovativnom tehnologijom i vrhunskim performansama, Xiaomi 14 Ultra osvaja srca korisnika diljem svijeta. Pa tako i korisnika HT Eroneta. “Impresionirana sam kvalitetom fotografija koje pruža Xiaomi 14 Ultra! To je neprocjenjiv alat za profesionalce!” oduševljeno kaže fotografkinja Ana.
“Ekran je nevjerojatno živopisan, a performanse bez premca. Definitivno ću ga nabaviti!” dodaje Marko, tehnološki entuzijast. Za detaljne informacije o ovoj najnovijoj Xiaomijevoj uspješnici posjetite HT-ov štand u paviljonu 2 i sami se uvjerite u posebnost ove revolucionarne serije pametnih telefona.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM