viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 23.12.23 @ 18:11

Naš cilj je da sa svakim novim projektom stvaramo ne samo putove nego i bolje zajednice”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGM IUT HASKIĆ je poduzeće koje nudi proizvodnju betonskih polufabrikata, transport proizvoda na cijelom području Bosne i Hercegovine, usluge niskogradnje, asfaltiranja i ostalih građevinskih radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Širok spektar usluga poduzeće čini jednom od najboljih kompanija ove vrste na tržištu.

Već 24 godine IGM IUT HASKIĆ gradi svoju priču uspjeha koja je utemeljena na stručnom i visokoobrazovanom osoblju, kvaliteti i uspješnim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primarni cilj poduzeća jeste pružiti vrhunski kvalitet u svakom projektu, biti prvi izbor klijenata prilikom odabira, biti partner na kojeg se možete osloniti i poželjan poslodavac za zaposlene. Poduzeće je potpisalo niz ugovora sa Općinom Vitez, Općinom Travnik, Općinom Busovača, Gradom Zenica i uspješno realiziralo svaki projekt.

Kvalitetno i profesionalno izvedenim radovima poduzeće doprinosi razvoju prometne, vodovodne i kanalizacijske infrastrukture.

Krajem ove godine brzo i uspješno je realiziran veliki projekt rekonstrukcije kanalizacijske mreže urbanog područja Viteza od PS Vitez do zgrade Besta. Ova godina je bila izuzetno uspješna za poduzeće te im je cilj da i u budućnosti ostvare sve poslovne planove i ambicije.

IGM IUT HASKIĆ doprinosi razvoju zajednice, određeni dio dobiti usmjerava u različite humanitarne aktivnosti, sponzorstva i stipendiranje učenika i studenata te kako kaže PR menadžer poduzeća, Elma Haskić „Naš cilj je da sa svakim novim projektom stvaramo ne samo putove nego i bolje zajednice”.

Oglasi
LM