viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 16.10.23 @ 18:15

U Bosni i Hercegovini već osamnaest godina posluje, sada već punoljetna tvrtka HART, koja se na tržištu etablirala kao jedan od neprepoznatljivijih brendova za proizvodnju namještaja po mjeri i želji i to kao savršen spoj kvaliteta, elegancije i pristupačnih cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o HART-u započinje 2005. godine kada se vlasnici HART-a vraćaju iz Švicarske i poduzetnički duh oblikuju unutar obiteljske tvrtke, koja danas u radnom odnosu ima sedam djelatnika. Uz veleprodaju namještaja vrijeme je donijelo i otvaranja maloprodajnog izložbenog salona, koji se nalazi u Poslovnom centru u Vitezu, u Franšiznom centru, gdje posjetitelji mogu pregledati bogati asortiman namještaja iz domaće, ali i strane proizvodnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POSEBNOST HART-A: SAV ASORTIMAN MOGUĆE NARUČITI PO MJERI I U ŽELJENIM BOJAMA

Ono što je HART pozicioniralo na tržište i zašto se kupci u HART vraćaju je ispunjavanje svih želja kupaca, osobito u smislu naručivanja namještaja po mjeri te farbanje i bojanje prema RAL karti s više od 600 dostupnih boja. Uz namještaj od punog drveta, moguće je naručiti i pločasti namještaj koji ova tvrtka izrađuje prema izboru željenog dekora, a dostupno je više od 1 200 dekora iverice, one klasične, matirane ili visokog sjaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JEDINI PRAVE KREVETE NA SVIH DIMENZIJA

Također, uvjerili smo se kako HART jedini pravi krevete bilo koje dimenzije te su po tome sigurno jedan od lidera domaće industrije namještaja, ispunivši i želje najzahtjevnijih kupaca.

Kada govorimo o njihovom izložbenom salonu važno je naglasiti kako se on prostire na izuzetno atraktivnoj lokaciji i to na više od 1 000 m2, a namještaj iz vlastite proizvodnje prodavali su i izlagali diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Švicarske, Austrije, Njemačke, Francuske…

U našoj državi surađuju s dvadesetak poduzeće i salona te je namještaj iz proizvodnje HART-a moguće pronaći na više lokacija u zemlji, dok robu po narudžbi dostavljaju diljem BiH prema dogovoru s kupcem.

Prilikom narudžbe djelatnici HART-a izlaze na lice mjesta, uzimaju mjere i kroz razgovor s naručiteljem definiraju sve detalje do procesa izrade vašeg komada namještaja, bilo da se radi o kuhinjama, ormarima, krevetima, komodama ili drugim komadima po vašoj želji. Uz adekvatnu ponudu HART se trudi biti konkurentan i s cijenama te smo sigurni kako je ovo poduzeće upravo pravi izbor. Kako biste u to uvjerili savjetujemo Vam da posjetili njihov salon u Vitezu, radnim danom od 9:00 do 16:00 te subotom od 10:00 do 15:00. Kontakt možete ostvariti i putem brojeva telefona +38763/334-182, +38763/335-670,+38730/712-501 ili adrese elektronske pošte info@hart-vitez.com.

Hart Vitez- Vaš svijet namještaja po mjeri

Oglasi
LM