OGLAS
Vrijeme objave: 10.07.24 @ 12:22
OGLAS

Španjolski retail lanac Mango, jedna od vodećih modnih grupa u Europi, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, ovoga puta u obliku franšize, a kupce očekuje i poseban novitet, saznaje Klix.ba.

OGLAS

Svoju novu prodavaonicu Mango će otvoriti u centru Sarajeva, točnije u Aria Mallu na Trgu djece Sarajeva, a posebna će biti po tome što će je odlikovati najnoviji koncept New Med. Radi se o odražavanju duha i svježine brenda pod utjecajem mediteranske kulture i načina života, a čiji je ključni aspekt, između ostalog, održivost. Spomenuti koncept vlada u samo nekoliko trgovina grupe širom svijeta, a sada će se na taj popis upisati i glavni grad BiH.

Kroz 40 godina inspirativne mode, Mango je globalna kompanija sa dizajnom i kreativnošću u središtu svog poslovnog modela. Sa korijenima u Barceloni, jednoj od kolijevki tekstilne industrije u Evropi, kompanija već četiri decenije gleda u budućnost i inspirira svijet svojom strašću prema modi i načinu života kroz jednu drugačiju ponudu vrijednosti.

OGLAS

Osnovan 1984. godine od strane Isaka Andica, predsjednika kompanije, Mango kupcima donosi najaktuelnije trendove sa svojim prepoznatljivim DNK-om, prožetim jedinstvenim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. Nova Mango trgovina će biti mjesto stila posvećeno mladoj, urbanoj i poslovnoj ženi. Kolekcije će odražavati ljubav prema mediteranskoj kulturi i energiji, pružajući savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti za moderne žene koje uživaju u dinamičnom gradskom životu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM