viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.04.24 @ 17:49
OGLAS

HT Eronet predstavlja na jubilarnom 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru i to pod sloganom Ponovno najbrži, a što je vezanu uz nagradu kompanije Ookla za najbržu mobilnu mrežu u BiH u 2023. godini.

Na izložbenom prostoru u paviljonu 2 svaki će sajamski dan biti ispunjen događanjima, bilo da se radi o promociji ili prezentaciji uređaja, usluga, gamingu ili promociji društveno-odgovornih projekata. Tako je, između ostaloga, u okviru partnerske suradnje sa Sveučilištem u Mostaru, planirano predstavljanje pobjednika SUM hackatona kroz izravnu prezentaciju rješenja i interakciju s korisnicima.

OGLAS

Također, tijekom sajma bit će potpisan sponzorski ugovor s Maticom hrvatskom Mostar i predstavljen program Mostarskog proljeća 2024. Planirana je i prezentacija MapApp aplikacije za mapiranje turističkih resursa/atrakcija koju je HT Eronet razvio u suradnji s partnerom Ericssonom Nikolom Teslom kroz pilot-projekt rađen s Gradom Mostarom.Bit će predstavljeni i najnoviji mobilni uređaji Xiaomi 14 serije, kao i Samsungov portfolio s naglaskom na novu A seriju te nova usluga Event Wi-Fi. U sklopu gaming zone bit će priređena dva gaming turnira, a za pobjednike je HT Eronet osigurao vrijedne nagrade. Također će, u okviru svoga sajamskog nastupa, HT Eronet promovirati kampanju Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu!, u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija.

OGLAS

HT Eronet sponzor je i zabavnog programa ovogodišnjeg sajma u sklopu kojega će biti održan i pub kviz s popularnim Dominikom Udženijom, a za najbolje kvizaše HT Eronet je također osigurao nagrade.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM