viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 15:17
OGLAS

Poduzeće Ingrosso iz Bijeljine koje, prema službenim podacima, nije zapošljavalo niti jednog radnika zaradilo je u 2023. godini 5,1 milijun maraka, dok je tvrtka Niagara sports global managament iz Bosanske Gradiške sa samo jednim zaposlenim ostvarila dobit od čak 9,3 milijuna KM, piše Capital.ba.

Kada je riječ o poduzeću Ingrosso, njegov vlasnik je Vladimir Popović, a ono se bavi trgovinom na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom.

OGLAS

Poslije bijeljinskog poduzeća na drugom mjestu po dobiti u kategoriji poduzeća bez ijednog radnika u bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska je agencija Legacy international u vlasništvu Đorđa Đokovića, brata tenisača Novaka Đokovića, a koja je bila u plusu 3,1 milijun KM. Odmah iza ove agencije po zaradi je tvrtka Pay concept iz Banja Luke u vlasništvu poduzeća Aktiva invest, koje je zaradilo 2,5 milijuna maraka.

OGLAS

Pay concept se bavi upravljanjem računarskom opremom i sustavom i vidljivo je da je prošle godine značajno povećao dobit u odnosu na pretprošlu godinu kada su bili u plusu 561.063 KM. Niti jednog zaposlenog lani nije imao ni hotel Ski ritern sa Pala koji je prošle godine imao profit od  2,4 milijuna maraka. Prema službenim podacima osnovna djelatnost hotela Ski ritern je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM