OGLAS
Vrijeme objave: 22.03.24 @ 16:34
OGLAS

U vrijeme kada se globalna trgovina suočava s izazovima zbog zastoja u Sueskom kanalu, domaća kompanija Tadex Group iz Viteza, istaknula se svojom sposobnošću da efikasno prevaziđe logističke prepreke.

OGLAS

Mnoge konkurentske kompanije bile su primorane čekati na prolazak svojih kontejnera kroz Sueski kanal, međutim Tadex Group je uspjela bez većih problema provesti cijeli brod sa željezom namijenjenim kupcu iz Bosne i Hercegovine. Ovaj podvig nije samo dokaz agilnosti i predanosti tvrtke Tadex Group, već i njene strateške prednosti u navigaciji kroz kompleksne situacije u međunarodnoj trgovini.

,,Naš tim je radio danonoćno kako bi osigurao da naša roba sigurno i brzo stigne do naših kupaca. Ovo je dokaz da je upornost i prilagodljivost ključna u ovakvim vremenima”, izjavio je direktor Tadex Group. Željezo koje je stiglo iz Kine predstavlja vitalni resurs za brojne industrijske projekte u BiH, a njegov dolazak u planiranom roku će omogućiti nastavak rada bez zastoja, prenosi Klix. Kupci i partneri Tadex Group izrazili su svoje zadovoljstvo i pohvalili tvrtku za njenu efikasnost i pouzdanost.

OGLAS

Ovaj uspjeh Tadex Group dolazi u trenutku kada se mnogi pitaju o budućnosti globalne trgovine i logistike. Sposobnost tvrtke da se prilagodi i prevaziđe izazove poput Sueske krize pokazuje da je Bosna i Hercegovina sposobna držati korak s globalnim tržištem, unatoč nepredvidivim okolnostima. Tadex Grupacija je nedavno uvela opciju zbirnog transporta za manja poduzeća u Bosni i Hercegovini. Ova novina omogućuje kupcima da uvoze manje količine robe iz Kine uz sigurnost i garancije. Sada i manji poslovni subjekti mogu lakše upravljati svojim logističkim potrebama. Ova inicijativa dodatno potvrđuje Tadex Grupaciju kao lidera u prilagodljivosti i inovacijama na tržištu.

OGLAS

Više informacija možete pronaći na stranici tadexgroup.ba.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM