spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slaba kiša
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
92 %
1.8kmh
50 %
Sub
15 °
Ned
21 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Još jedna korisna nova opcija stiže na WhatsApp, mnogi će biti oduševljeni

- Oglasi -
- Oglasi -

S obzirom na to da je broj korisnika ove mreže veći od 2 milijarde te kako je mnogima glavno sredstvo komunikacije, neobično je da WhatsApp već do sada nije predstavio takvu opciju.

WhatsApp konstantno nadograđuje svoju komunikaciju platformu s novim opcijama i mogućnostima, a jedna od takvih opcija koju pripremaju odnosi se i na – ankete. S obzirom na to da je broj korisnika ove mreže veći od 2 milijarde te kako je mnogima glavno sredstvo komunikacije, neobično je da WhatsApp već do sada nije predstavio takvu opciju.

- Oglasi -

Mogućnost anketa, odnosno glasanja između više mogućih odgovora na postavljena pitanja već neko vrijeme imaju korisnici konkurentskih platformi poput Vibera i Telegrama. Prema informacijama sa stranice WABetaInfo, opcija anketa na WhatsAppu tek je u ranoj fazi razvoja i još nije poznato kako će izgledati, no zato znamo da će proći još neko vrijeme dok postane dostupna svim korisnicima.

- Oglasi -

Moći će se koristiti u grupnim razgovorima u kojima će biti iznimno korisna pa će osobe koje sudjeluju u njima moći jednostavno odlučiti o npr. mjestu na koje žele izaći u subotu navečer, filmu kojeg će gledati u kinima itd. Iako nije riječ o nekoj revolucionarnoj opciji koja bi oduševila milijune korisnika poput npr. jednostavnog prebacivanja profila i komunikacije s iPhonea na Android i obrnuto, svakako treba pohvaliti svaki novitet koji će poboljšati iskustvo korištenja.

Iz WhatsAppa još nema službenih informacija o anketama i mogućnosti glasanja unutar grupnih razgovora, a kada ta opcija bude pri kraju, prvo je možemo očekivati u testnim verzijama aplikacije te ćemo tada znati da se bliži i njeno službeno lansiranje.VEČERNJI LISTE

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE