viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.04.24 @ 10:15
OGLAS

U organizaciji Središnje uprave HKD Napredak, a u okviru programa manifestacije “Dani Kantona Sarajevo”, u ponedjeljak 6. svibnja 2024. godine u Galeriji “MAK” Muzeja književnosti i pozorišne umjetnosti BiH u Sarajevu, ul. Sime Milutinovića Sarajlije 7, s početkom u 19:00 sati bit će upriličeno otvorenje izložbe “Infinitum” autorice Hibe Mustafić, predsjednice Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak Sarajevo.

Izložba koju će otvoriti ministar kulture i sporta Županije Sarajevo Kenan Magoda, za posjetitelje će biti otvorena do nedjelje 12. svibnja.

OGLAS

Hiba Mustafić rođena je u Sarajevu 1960. godine, gdje se i obrazovala. Kreativnost, a osobito afinitet prema likovnoj umjetnosti iskazala je još u ranom djetinjstvu, a već tijekom osnovnog školovanja bilježi i prva priznanja za iskazani talent.
Profesionalno višegodišnje bavljenje turizmom niti jednoga trenutka nije umanjilo njenu ljubav prema likovnoj umjetnosti niti potrebu da se iskaže upravo na ovom polju.

OGLAS

Rezultat toga je i samostalni projekt – Galerija „Blue Art“ koji pokreće 2012. godine , nakon 30-ogodišnjeg stvaralaštva. Riječ je o autorskoj galeriji otvorenoj s ciljem da široj javnosti predstavi isključivo svoja certificirana djela, od umjetničkih slika u raznim likovnim tehnikama (ulje i akril na platnu, grafika, crtež, pastele) do umjetnički obrađenih predmeta od upotrebne vrijednosti. Više na poveznici.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM