viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.10.23 @ 08:09
OGLAS

Progressus fundus svojevrsni je pogled unatrag, dragocjena prilika da se sagledaju raznolike, i nerijetko, suprotstavljene umjetničke težnje i preokupacije karakteristične za umjetnost prošlog stoljeća. Upravo naslovnicom te impresivne zbirke počinje novi broj Hrvatskog narodnog godišnjaka i otvara se lepeza cjelogodišnjih aktivnosti Napretkovih podružnica, udruga i sekcija. Očekuje vas uistinu obilje zanimljivih, aktualnih, ali i povijesnih, informativnih te edukativnih tekstova podijeljenih u tematske cjeline.

Hrvatski narodni godišnjak 2022. godinu bilježi kao iznimno sadržajnu i uspješnu što pokazuju i rezultati rada. Broj manifestacija je značajno povećan, nižu se projekti i događaji koji promiču opstojnost i zaštitu identiteta Hrvata u Bosni i Hercegovini i šire što su zapravo i temeljne odredbe HKD Napredak još od samog osnutka.

OGLAS

Nakladnik i ovog Godišnjaka je Hrvatsko kulturno društvo Napredak, Središnja uprava, a glavna urednica je Ivana Barišić. Uredništvo čine članovi Središnje uprave Miroslav Landeka i Ivica Kovačević, lekturu i korekturu je načinila Anela Rozić-Vrankić. Za dizajn korica pobrinuli su se Igor Šutalo i Miroslav Landeka, a za grafičku pripremu i tisak tiskara Suton iz Širokog Brijega.

OGLAS

Svi koji žele imati Napretkov Hrvatski narodni godišnjak i Napretkov kalendar mogu se javiti na telefon: +387 (0) 33 222 876 ili e-mail info@hkdnapredak.com

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM