viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.01.24 @ 14:40

Matica hrvatska organizira Školu crtanja i slikanja, pod vodstvom akademske kiparice i profesorice likovne umjetnosti Kristine Livančić, a ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se prijave.

Škola je namijenjena svim generacijama, početnicima, rekreativcima kao i onima koji već imaju iskustva s crtanjem i slikanjem. Polaznicima škole nakon završenog osnovnog stupnja ponudit će i napredni koji uključuju nove likovne tehnike.

OGLAS

Prijaviti se mogu svi koji žele naučiti nešto novo te steći nova znanja iz područja likovne umjetnosti i upoznati se s likovnim tehnikama, crtanjem i slikanjem koje će tematski biti određene po satima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti i postati dio male umjetničke zajednice, koja će se okupljati svakoga tjedna po dva školska sata, gdje će učiti, družiti se i razvijati svoju kreativnost.

OGLAS

Susreti će biti u centru grada u Gradskoj galeriji Vitez, a cijena škole je 40 KM mjesečno, ciklus će trajati 3 mjeseca po dva školska sata tjedno, u cijenu je uključen sav pribor i materijal za rad. Po završetku ciklusa bit će upriličena izložba radova svih polaznika i podjela certifikata. Polaznici će po završetku dobiti svoje radove.

OGLAS

Prijave slati na broj 063334265 ili Instagram @art_studio.kiky najkasnije do 2.2.2024. s naznakom ,,upis u školu crtanja i slikanja”. Uz prijavu je potrebno je poslati ime, prezime, godište i priložiti nekoliko radova, u bilo kojoj tehnici (ukoliko ih imate). Broj mjesta je ograničen.

Oglasi
LM