viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.02.24 @ 08:24

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva ,,Napredak” Podružnica Vitez, a uz potporu Općine Vitez, uz potporu škola, vrtića, mjesnih zajednica, udruga, organizacija i pojedinaca u utorak, 13. veljače 2024. godine, održat će se tradicionalna manifestacija „Maškarada u Vitezu”.

Okupljanje maškara predviđeno je u 15:00 sati ispred Gradske sportske dvorane u Vitezu, odakle će povorka krenuti u 15:30 sati i ulicama Viteza pokazati onu najkreativniju stranu sebe. Nakon tradicionalne, vesele i razigrane povorke, organizatori spremaju kulturno-zabavni program (16:00), koji će biti na uređenom Gradskom trgu u Vitezu.

OGLAS

Sve okupljene maškare i druge posjetitelje Viteza, prijatelje i goste zabavljat će predstavnici škola i drugih skupina.
Maškare osim za dolazak, pozvane su i da budu posebne, jer su osigurana diplome za tri najbolje skupine, diplome za tri najbolje maske i zahvalnice školama i skupinama za sudjelovanje u programu.

OGLAS

Fašnik je neizostavan detalj kojeg Vitežani tradicionalno spaljuju za ,,Maškaradu u Vitezu”, zbog toga u utorak budite dio ove neizostavne manifestacije i provjerite koje će oličje ove godine spaliti.

OGLAS
Oglasi
LM