viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 05.01.24 @ 20:03

HKD Napredak podružnica Busovača jedna je od najaktivnijih i najorganiziranijih podružnica velike Napretkove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su prije nekoliko dana održali spektakularni godišnji koncert u dupke punoj sportskoj dvorani u Busovači, ova podružnica koja u svom sastavu ima i Mlade HKD Napredak održala je tribinu za sve svoje stipendiste na temu “Značaj i uloga HKD Napredak u školovanju i stipendiranju đaka i studenata kroz povijest”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Mladih HKD Napredak Nikola Rajić moderirao je tribinom u suradnji s kolegom Domagojem Grubešićem, a o značaju ovog velikog društva i njegovoj ulozi u školovanju i stipendiranju đaka i studenata kroz povijest govorio je dopredsjednik HKD Napredak i predsjednik podružnice u Busovači Josip Križanović.

Na samoj tribini razgovaralo se i o mogućnostima koje studenti s područja općine Busovača imaju kada je u pitanju proces stipendiranja. Studenti su također govorili o svojim iskustvima o sudjelovanju i radu unutar HKD Napredak podružnice Busovača, te razmjenjivali svoja iskustva kada su u pitanju i stipendije i stipendiranje studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju tribine studenti i predavači su jednoglasno zaključili kako sustav i mogućnosti koje gradi HKD Napredak pruža velike mogućnosti ka izražavanju talenta i afiniteta mladih ljudi unutar ovog velikog Društva.

Oglasi
LM