viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.05.23 @ 13:53
OGLAS

Ovogodišnji Dani hrvatskog kazališta nastavljaju predstavom Sinjskog pučkog kazališta “Nedostajem sama sebi”. Predstava će biti odigrana u Kazališnoj dvorani Vitez, u petak, 19.5. 2023. godine, s početkom u 20,00 sati.

Ovo je sedma godina da je predstava ‘Nedostajem sama sebi’ na repertoaru Sinjskog pučkog kazališta, a aktualizira pitanje problema ovisnosti i borbe protiv ovisnosti.

OGLAS

U predstavi nastupaju: Antea Kanaet, Marija Mandac, Leo Marinović, Mia Bilandžić, Luka Ugrin i Matej Bilandžić.

OGLAS

“Suradnja Ravnateljstva policije, PU splitsko-dalmatinske, SD Županije i Sinjskog pučkog kazališta na programu borbe protiv ovisnosti nastavljena je izvedbom edukativne drame ‘Nedostajem sama sebi’ autora Đurđe Horvat i Željka Viculina. Radujemo se nastupu u Vitezu”, poručili su iz Sinjskog pučkog kazališta.

OGLAS

Već u nedjelju, dva dana kasnije, 21. svibnja u 20,00 sati publiku u Vitezu očekuje i predstava “Đe ti je pita?”, koprodukcija Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog teatra “Maska” iz Munchena.

Riječ je o urnebesnoj komediji kojoj glumi Marin Bikić, a u režiji Marka Mirkovića. Predstava rađena po tekstu Antona Drahta ispunjena je humorom i komičnim scenama koje publiku ne ostavljaju ravnodušnom. Predstava je premijerno izvedena prije deset godina.

Pokrovitelji ovogodišnjih Dana hrvatskog kazališta u BiH su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, Federalno ministarstvo kulture i športa te Općina Vitez, javlja Radio Vitez.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM