viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.07.20 @ 20:53

Nova premijera predstave “Put po svijetu” Gradskog kazališta mladih Vitez, sigurni smo osvojit će mnoga dječja srca. Predstava je namijenjena za djecu školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu. Premijerno se igra u nedjelju, 19. srpnja, s početkom u 20h čime se nastavljaju 5. Dani hrvatskog kazališta u Vitezu.

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?!

OGLAS

Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište.
Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod ,,užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom, tako o novoj predstavi poručuju iz GKM Vitez.

OGLAS

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića.
Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.
Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

OGLAS

I za ovu predstavu vlada veliki interes publike, tako da pozivamo sve one koji žele rezervirati svoje ulaznice to i učine na brojeve:
063 697 339, 064 44 51 708, 063 335 334.

GKM Vitez nastoji svoju publiku uveseliti i u ovim teškim vremenima, ali prije svega uz poštivanje svih mjera izdatih od strane Kriznog stožera. Iz GKM Vitez još jednom pozivaju na poštivanje propisanih mjera i zapovijedi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, u kazalište ponesite maskice i beskrajno uživajte u novim pustolovinama viteških glumaca.

Oglasi
LM