viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.24 @ 11:09

Predstavljanje knjige ”Ljubite jedni druge’‘, autora Josipa Milića, u organizaciji Središnje uprave Hrvatskog kulturnog društva Napredak, bit će upriličeno u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine s početkom u 18,30 sati u Napretkovom klubu “Lira, ul. Pehlivanuša bb, Sarajevo.

Tom prigodom o knjizi će, uz autora, govoriti kardinal u miru Vinko Puljić, fra Tomislav Jelić duhovnik KKODS BiH i Mirko Puđa, koordinator KKODS BiH. Moderatorica predstavljanja je Mihaela Rajič.

OGLAS

Profesor filozofije i logike u mostarskim dvjema gimnazijama, sindikalac, pjesnik i novinar Josip Milić objavio je svoju sedmu knjigu pod nazivom ”Ljubite jedni druge”.

OGLAS

Knjigu je, kako kaže, pisao deset godina, a u njoj su uglavnom prerađena predavanja kandidatima za članstvo Molitvene zajednice ”Most Božje ljubavi” iz Mostara koja djeluje od 1998. godine pod vodstvom fra Tomislava Jelića, a čiji je Milić član od samih početaka.

OGLAS

Knjiga je, prema Milićevim riječima, odgovor na teška vremena u kojima živimo u svijetu poremećenih vrjednota, frustracija i tjeskoba svake, u društvu nagrizenom od mržnje i laži, i konačno u svijetu željnom mira.

Međutim, najveći branitelji vjere su se javljali i pisali najvrjednija djela upravo u najvećim navalama krivovjerja, ateizma i otpada. U vremenu pesimizma, tjeskobe i beznađa knjiga „Ljubite jedni druge“ je jedan vjesnik nade i Radosne vijesti koja nas jača na jedinom ispravnom putu, putu ljubavi. Isus je jedino istinsko rješenje svih ljudskih problema.

Oglasi
LM