viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.23 @ 13:14

Tradicionalna manifestacija posvećena kraljici Katarini “23. Dani kraljice Katarine” počet će u utorak, 24. listopada, okupljanjem sudionika na gastro sajmu u Domu kulture u Jajcu s početkom u 14 sati.

Obljetnica preminuća kraljice Katarine, koja se obilježava 25. listopada, obilježit će se prigodnim kulturno-umjetničkim i gastro-turističkim programom diljem Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske (RH), priopćili su organizatori.

OGLAS

Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je za srijedu, 25. listopada, u Jajcu s početkom u 12 sati, nakon čega će se održati okrugli stol o brendiranju turističke destinacije kroz lik i djelo kraljice Katarine, te obilazak kulturno-prirodne baštine, polazak dolinom Vrbasa, kraće zadržavanje u Kupresu na ostacima zavjetne Crkve Kraljice Katarine.

OGLAS

U četvrtak, 26. listopada, manifestacija počinje u Livnu u 10 sati, dok je u 12 sati na rasporedu “Akademski korner” uz okrugli stol “Klasterske organizacije i marketing uz branding reciptivne destinacije”.

OGLAS

Dan kasnije, u petak, 27. listopada, manifestacija se u 18 sati nastavlja preko Tomislavgrada, Posušja i Gruda do Ljubuškog uz prigodni kulturni program, a subota, 28. listopada rezervirana je za sajamske i gastro aktivnosti u Ljubuškom, te performans s konjima i magarcima ispod kule hercega Stjepana.

Manifestacija završava u nedjelju, 29. listopada, prigodnim programom koji počinje u 9 sati u Franjevačkom samostanu u Zaostrogu.

Oglasi
LM