viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 28.05.23 @ 17:46

U utorak, 30. svibnja 2023. godine, u 20 sati, kazališna dvorana u Vitezu bit će domaćin predstave Ugovor Gradskog kazališta mladih Vitez.

Ugovor je predstava koja prikazuje kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru. Nenad i Predrag, kazališni kritičari, provode svoje radno vrijeme u uredu pišući kritike, malo jedući, pjevajući i svađajući se. Međutim, njihovu svakodnevicu poremeti dolazak nove čistačice u uredu, a uskoro se pojavljuje i zagonetna ličnost s tajanstvenim ciljem. Ova neočekivana pojava postavlja ključna pitanja i potresa sve prisutne. Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković, a sjajnu glumačku postavu čine Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn je povjeren Borislavu Sučiću, dok je tehnička podrška osigurana od strane Karle Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Organizatori ovog događaja, OO Mladeži HDZ BiH i ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB pozivaju sve zainteresirane da budu dio ove kulturne manifestacije.

Oglasi
LM