viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.10.23 @ 09:38

Za mjesec oktobar/ listopad, UG “Centar za kulturu življenja RadoGOST” objavilo je bogat i šarolik program promocija i radionica koje će biti održane u Domu kulture u Novom Travniku i Gradskoj biblioteci Travnik, u okviru programa manifestacije Andrićevi dani 2023.

I ovaj put, ovo udruženje ugostit će zanimljive predavače i promotore čije će promocije i radionice biti dio projekata iz biblioterapije i art terapije, financiranih od Federalnog ministarstva obrazovanja i dm drogerie markt-a.

OGLAS

Sve radionice bit će besplatne, a Travničani i Novotravničani imat će jedinstvenu priliku bliže se upoznati s fraktalnim crtežima, biblioterapijom i obiteljskim/ porodičnim konstelacijama.

OGLAS

S fraktalnim crtežima upoznat će nas Zorica Petrović, pedagoginja, psihološka savjetnica i voditeljica edukacijskih programa iz Srbije, autorica knjige „Moj let je moguć“, kao i dr. Naira Jusufović (pedagogija ranog i predškolskog razvoja), stručni konzultant Udruženja za razvoj kompetencija „Nada“.

OGLAS

O efektima biblioterapije govorit će dr.sc. Vahida Djedović, poznata psihoterapeutkinja i poslovna savjetnica iz Tuzle, autorica knjiga iz popularne psihologije (“Obući košulju sretnog čovjeka“, „Terapeut ljubavi“, “Kako (pro)voditi ljubav“), koja će na ovoj radionici predstaviti svoju knjigu “Kad izgubim sebe”.

Radionica iz obiteljskih/porodičnih konstelacija  koju će voditi Ljiljana Milačak, geštalt psihoterapeutkinja trajat će dva dana, 28. i 29.10.2023.

Listopadski program UG RadoGOST započet će 11.10.2023. promocijom knjige „Rodoslovna slovjenkinja vila“ fra Marijana Šunjića i nastupom Ivane Janko Stupar u Gradskoj biblioteci u Travniku, a bit će završen 27.10.2023. promocijom dvaju knjiga fotopoezije Ozrenke Fišić i koncertom novosadske operne dive Agote Vitkai Kučera,  uz klavirsku suradnju Andrijane Bugarin i Davorke Dujmušić.

Za sudjelovanje na radionicama svi zainteresirani mogu se javiti putem e-maila: udruzenje.radogost@gmail.com , putem facebook (Centar za kulturu življenja Radogost) ili instagram stranice ug.radogost odnosno putem kontakt mob/ viber broja: 063 189 116.

Iz UG RadoGOST pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovim nesvakidašnjim prezentacijama i radionicama na koje su dobrodošli svi!

Oglasi
LM