viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 28.09.23 @ 14:25

Svjetski dan srca obilježava se svake godine 29.09. – Vaše srce je najvažniji mišić u tijelu, a njegovo zdravlje od ključne važnosti za zdravlje cijelog organizma.

Osim zdravih životnih navika – zdrave prehrane, vježbanja, nepušenja i kontrole masnoća u krvi – uzimanje specifičnih dodataka za zdravlje srca doprinosi očuvanju zdravlja.

Iz tih razloga odlučili su da sutra na Svjetski dan srca u svim poslovnicama Internacionalne ljekarne omoguće besplatno mjerenje krvnog tlaka i popust od 15% na omega proizvode iz Natural Wealth-a.

Jedan od najjednostavnijih načina kako osigurati zdravlje je upravo pravilna prehrana. Zbog toga se danas preporučuje smanjenje unosa zasićenih masnih kiselina i kolesterola, te povećanje unosa nezasićenih, omega 3-6-9, masnih kiselina. One povoljno djeluju na organizam.

Svi omega proizvodi iz Natural Wealth linije sadrže isključivo riblje ulje farmaceutske kvalitete koje se pročišćava procesom molekulske destilacije – tako je osigurana visoka kvaliteta i vrhunska čistoća proizvoda.

Oglasi