viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 25.09.23 @ 13:27

Javna ustanova Internacionalna ljekarna Vitez brojnim aktivnostima obilježava Svjetski dan farmaceuta, a novinarska ekipa portala Viteški.ba danas je posjetila našu Ljekarnu te se uvjerila u kvalitetan rad viteških farmaceuta i bogat asortiman koji nudi Internacionalna ljekarna.

Tako su danas u svim poslovnicama ove javne ustanove dostupne posebne pogodnosti koje organiziraju kao zahvalnost za povjerenje koje im pacijenti poklanjaju sve ove godine. Ujutro se moglo uraditi besplatno mjerenje šećera u krvi dok je centralna ljekarna u Domu zdravlja rezervirana za besplatnu analizu organizma u vremenu od 9:00 do 15:00. U poslovnici preko puta doma zdravlja također možete uraditi besplatnu analizu kože lica u vremenu od 10:00h do 15:00.

Svi proizvodi iz laboratorije JU “Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez su na posebnoj ponudi 25.9 i cijene su snižene za 10%. Također u svim poslovnicama su pripremljeni pokloni i nagradne igre. Sve ovo je dovoljan broj razloga da 25.9. posjetite neku od poslovnica JU “Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez i obilježite zajedno sa farmaceutima njihov dan, koji im ovim putem čestitamo.

Oglasi
LM