viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.05.24 @ 09:10
OGLAS

Danas je šesta vazmena nedjelja. Imat ćemo proljetni blagoslov polja na sljedećim
grobljima: Donja Večerska, Krčevine i Kruščica, priopćeno je ove nedjelje iz župe svetoga Juraja u Vitezu.

Ne slavimo pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu. Do kraja mjeseca nastavljamo svibanjsku pobožnost. Prije svake večernje mise od ponedjeljka do subote molit ćemo krunicu, a molitvu će predvoditi
prvopričesnici, koji trebaju ostati i na kratkoj probi nakon mise. U utorak je osmi utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. Kako smo najavili prošlog tjedna, u srijedu slavimo zavjetnu misu sv. Leopoldu
u Dubravici u 18 sati; a od četvrtka kreću mise trodnevnice sv. Leopoldu, također u 18 sati. Dakle: od srijede do subote u Dubravici ćemo slaviti svetu misu u 18 sati!

OGLAS

U četvrtak je Uzašašće Gospodinovo. Patron u župi Uzašašća Gospodinova u Novom Travniku. Kod nas će mise biti kao i radnim danom: rana i večernja u župnoj crkvi, te misa trodnevnica sv. Leopoldu u Dubravici. U sljedeću nedjelju je sedma vazmena nedjelja, ujedno i mlada nedjelja. Imat ćemo proljetni blagoslov polja na sljedećim grobljima: Dubravica, Gradsko groblje i Staro groblje u Mošunju. U Dubravici slavimo i sv. Leopolda Bogdana Mandića. Nećemo slaviti pučku misu u župnoj crkvi. Večernju misu ćemo slaviti u 17 sati, a pod misom će naša Frama imati Primanja i obećanja. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS

U nedjelju, 14. srpnja, naš Fra Hrvoje Žabić će u Brajkovićima slaviti svoju mladu misu. Molimo sve naše župljane koji žele na bilo koji način pomoći da se jave u naš župni ured.

OGLAS

Travanj u našoj župi:

 • Kršteni: Leon Đoja, Lara Pavlović, Patricija Rajić, Iva Žepačkić, Filip Drmić, IzabelaKapetanović, Stjepan Bilać, Vilktorija Čato, Karla Petković, David Lovrinović, Karlo Didak, Tea Ivanković, Marta Štrbac, Karla Kuna, Dominik Kolak, Jure Alilović, Leona Franjić, Jakov Alilović, Mila Rajić, Timon Vrebac.
 • Vjenčani: Nikola Žilić – Dajana Bošatić, Mario Didak – Ana Štrbac, Ivan Tadić – Marinela Ramljak.
 • Preminuli: Stjepan Buzuk, Slavko Vrebac, Manda Sučić, Dijana Stojak, Slavko Žigonjić
  OGLAS
  OGLAS
  Oglasi
  LM