viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.24 @ 09:12
OGLAS

Nedjelja je, tradicionalno Viteški.ba svojim čitateljima prenosi župne obavijesti. Danas je četvrta vazmena nedjelja, nedjelja Dobroga Pastira.

Imamo proljetni blagoslov polja na sljedećim grobljima: Jardol – staro groblje, Kraljevica i
Zvizda. Ne slavimo pučku misu u župnoj crkvi i misu u Mošunju u 9:30. Pod večernjom misom slavimo drugu misu trodnevnice sv. Juraju. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS

Sutra u 18 sati slavimo uočnicu sv. Juraju. U utorak, na sam dan sv. Juraja, patrona naše župe, slavit ćemo tri mise u župnoj crkvi: ranu u 8 sati, svečanu pučku u 11 sati i večernju u 18 sati. Nakon pučke mise u 11 sati pozvani ste da se malo zadržite kod naše župne crkve, uz glazbu,
pitu, piće i veselje. Svi ste dobrodošli!

OGLAS

U utorak je i šesti utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. U četvrtak je sv. Marko, evandelist. U petak ćemo imati ispovijed za krizmanike i njihove kumove u 16 sati. U subotu, 27. travnja, je slavlje svete Krizme za našu župu u 11 sati u župnoj crkvi. Krizmanici bi trebali doći najkasnije do 9:30. U subotu je i posljednja subota u mjesecu. Jutarnju misu ćemo slaviti za sve
poginule u mjesecu travnju, a pod večernjom misom ćemo se moliti za djecu i odrasle s poteškoćama u razvoju.

OGLAS

U sljedeću nedjelju je peta vazmena nedjelja. Imat ćemo proljetni blagoslov polja
na sljedećim grobljima: Jardol – novo groblje, Topala i Zabilje. Nećemo slaviti pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

U srijedu, 1. svibnja, organiziramo hodočašće Gospi u Olovo. Polazak je u 7:30 ispred župne crkve. Središnje misno slavlje u 11 sati predvodi nadbiskup Tomo Vukšić, a prije mise bit će procesija s Gospinom slikom, u Vitez bi se trebali vratiti oko 15 sati. Cijena karte je 20 KM.

U nedjelju, 14. srpnja, naš Fra Hrvoje Žabić će u Brajkovićima slaviti svoju mladu misu. Mada mlada misa nije u našoj župi, zacijelo će mnogi naši župljani ići na mladu misu. Također, vjerujemo da mnogi žele i sudjelovati u organizaciji ovog slavlja. Stoga molimo sve naše župljane koji žele na bilo koji način (npr.
novčano ili darovanjem mesa za ručak) pomoć i da se jave u naš župni ured.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM