viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 08.06.23 @ 10:25

Frama Vitez ove godine već treći put organizira dječje ljeto. Viteški Framaši izdvajaju svoje vrijeme za druženje s djecom i organiziranje prikladnih igara i predavanja za djecu uzrasta od šest do četrnaest godina.

Dječje ljeto održat će se od petka (16.06.) do nedjelje (18.06.).
Dolazak djece je petkom i subotom predviđen u 09:00 sati. Druženje oba dana traje do 16 sati. Završnica je planirana nedjeljom, kada sva djeca, koja su sudjelovala na dječjem ljetu, zajedno sa svojim roditeljima, trebaju doći na pučku misu.

,,Pučka misa je kraj trodnevnog programa te na misu pozivamo i roditelje djece da kroz molitvu završimo trodnevni program. Tijekom petka i subote djeci će biti osigurana užina i ručak, a također trebamo napomenuti da djeca sa sobom ponesu i rezervnu odjeću u slučaju da se uprljaju i slično”, najavili su iz Frame Vitez.

Prijave možete izvršiti u župnom uredu ili putem Instagram stranice Frame Vitez do 14.06.2023. godine. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta te kontakt broj jednog roditelja. Potrebno je uplatiti i participaciju koja iznosi 10 KM.

,,Iskreno se veselimo lijepom druženju s djecom i nadamo se što većem odazivu. Mir i dobro!”, poručili su iz Frame Vitez.

Napomena:
Program petkom i subotom će vjerojatno biti produžen do 16 sati bez obzira što na plakatu piše da je do 15 sati, dodaju organizatori.

Oglasi
LM