viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 31.07.23 @ 16:34

Stotine mladih penjali se cijelu noć,a neki su na Križevac krenuli odmah nakon večernje svete mise i prespavali.

Misno slavlje predvodio je međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić koji je u prigodnoj propovijedi govorio o Kraljevstvu nebeskom i životu s Bogom. “Isus kaže da je Kraljevstvo nebesko poput blaga koje čovjek nađe, poput lijepog biserja. I kad ga se pronađe, treba prodati sve i kupiti ga. To znači da ništa na ovome svijetu nije vrjednije od Kraljevstva nebeskoga. Ovom misom završavamo Mladifest.

Neka odluka naša nakon ovog Mladifesta bude da želimo s Bogom živjeti. Neka nam srce trajno žudi za Bogom, neka nam pogled bude trajno uprt u nebo, u Kraljevstvo nebesko. I neka nam u postizanju toga Kraljevstva pomogne naša nebeska majka, Kraljica Mira”, kazao je, među ostalim, fra Zvonimir, a kako prenosi Radipostaja Mir Međugorje.Sv. misu animirali su mladi iz međunarodnog zbora, a nakon mise nastavili su s pjesmom podno križa na Križevcu.

Tijekom proteklih pet dana mladi iz cijeloga svijeta su u Međugorju slavili svete mise, slušali kateheze i predavanja, kao i brojna snažna svjedočanstva, molili na brdu ukazanja i na Križevcu, te pristupili sakramentu pomirenja u ovoj ispovjedaonici svijeta.

Oglasi
LM