viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.07.23 @ 09:00
OGLAS

Iz župe svetoga Juraja u Vitezu ove nedjelje pripremljene su župne obavijesti. Gdje se proslavljaju svete mise, spomeni svetaca, slavlja i pobožnosti u nadolazećem tjednu, pogledajte u nastavku.

OGLAS

Danas je 16. nedjelja kroz godinu, ujedno i mlada nedjelja. Mise su po redovitom rasporedu. U utorak je Sv. Jakov. apostol. U srijedu su sv. Joakim i Ana, roditelji Blažene Djevice Marije. U našoj župi sv. Anu slavimo u Jardolu, gdje će misa biti u 18 sati. U subotu je posljednja subota u mjesecu. Slavimo jutarnju misu za poginule u mjesecu lipnju, a navečer misu za djecu s posebnim potrebama. U sljedeću nedjelju je 17. nedjelja kroz godinu. Mise su po redovitom rasporedu.

Pozivnica udruge “Jardol u srcu” za cijelu župu

OGLAS

Udruga, Jardol u srcu obavještava sve župljane kao i one koji su na privremenom radu u inozemstvu, da će se ove godine obilježiti jubilarnih 30 godina sv Ane, zaštitnice sela Jardol. Središnja proslava počinje u srijedu, 26. srpnja 2023. godine, u 18 sati kod spomenika, gdje će se slaviti sveta misa, a nakon toga bit će druženje sa tradicionalnim pratećim sadržajima. Svi ste pozvani i dobro došli.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM