OGLAS
Vrijeme objave: 23.06.24 @ 09:13
OGLAS

Danas je dvanaesta nedjelja kroz godinu. Mise slavimo po redovitom rasporedu.Također je i dan Kruha sv. Ante – sakupljamo vaše darove za najugroženije, stoji na početku nedjeljnih župnih obavijesti.

OGLAS

Sutra je sv. Ivan Krstitelj. Tradicionalno se hodočasti u Podmilačje, a patron je i u Travniku i mnogim drugim župama. U našoj župi mise ćemo slaviti kao i radnim danom: rana u 8 i večernja u 18 sati.

U petak slavimo misu Gospi Žalosnoj na Kalvariji u 18 sati. U subotu su sv. Petar i Pavao, apostoli. Patron je u Brajkovićima gdje će središnje misno slavlje biti u 11 sati. U našoj župi mise ćemo slaviti kao i radnim danom: rana u 8 i večernja u 18 sati.

OGLAS

Na sv. Petra i Pavla je svećeničko ređenje fra Hrvoja Zabića i fra Danijela Lukića u katedrali Srca Isusova u Sarajevu. Fra Hrvoje je odrastao u našoj župi, a fra Danijela ste mogli upoznati kroz proteklu godinu u đakonskoj službi. Čestitamo im ređenje, i želimo da ih Bog prati i podrži u svećeničkoj službi. U subotu je i posljednja subota u mjesecu. Jutarnju misu ćemo slaviti za poginule u lipnju, a pod večernjom misom ćemo se moliti za djecu i odrasle s poteškoćama u razvoju. U sljedeću nedjelju je trinaesta nedjelja kroz godinu. Mise ćemo slaviti po redovitom rasporedu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM