viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.03.24 @ 07:30

Župa Uzašašća Gospodinova u Novom Travniku za proslavu svetkovine Božjeg milosrđa pripremat će se petodnevnom duhovnom obnovom od 3. do 7. travnja.

Duhovna priprava započet će u srijedu 3. travnja pobožnošću milosrdnom Isusu nakon čega će upravitelj župe Sv. Ilije proroka u Rostovu vlč. Jakov Kajinić predvoditi sv. misu.

OGLAS

U četvrtak 4. travnja i petak 5. travnja bit će organizirani: nagovor, pobožnost milosrdnom Isusu te misno slavlje koje će predvoditi profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu vlč. Hrvoje Kalem. Četvrtog dana, u subotu 6. travnja, pobožnost će predvoditi najmlađi župljani, a sv. misu slavit će župnik vlč. Marko Majstorović. Istoga dana bit će blagoslov djece i podjela paketića, obnova obećanja Zrakica te štovanje relikvija Sv. Faustine i Bl. Mihaela Sopoćka.

OGLAS

Na sam dan svetkovine Božjeg milosrđa misno slavlje predvodit će kanonik Dubrovačkog kaptola preč. Željko Kovačević, a bit će upriličena i svečana procesija u čast milosrdnog Isusa. Kroz sve dane duhovne priprave bit će razmatrana prigodna tema, a sv. mise animirat će Župni zbor i Zrakice.

OGLAS

Oglasi
LM