viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.04.24 @ 09:07
OGLAS

Danas je peta vazmena nedjelja. Imamo proljetni blagoslov polja na sljedećim grobljima: Jardol – novo groblje, Topala i Zabilje, nećemo slaviti pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

Sutra je sv. Katarina Sijenska. U utorak je sedmi utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. U srijedu je sv. Josip Radnik, patron u župi Turbe. Kako smo najavili prošle nedjelje, u srijedu hodočastimo Gospi u Olovo. Polazak je u 7:30 ispred župne crkve. Prijave su otvorene do sutra navečer. Cijena karte je 20 KM.

OGLAS

U srijedu počinjemo i svibanjsku pobožnost. Prije svake večernje mise molit ćemo krunicu, a molitvu će predvoditi prvopričesnici. U srijedu je i prva srijeda u mjesecu. Nećemo slaviti zavjetnu misu sv. Leopoldu u Dubravici, koju premještamo na 8. svibnja. U petak su sv. Filip i Jakov, apostoli. U petak je i prvi petak u mjesecu, a u subotu prva subota.

OGLAS

U sljedeću nedjelju je šesta vazmena nedjelja. Imat ćemo proljetni blagoslov polja na sljedećim grobljima: Donja Večerska, Krčevine i Kruščica. Nećemo slaviti pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM