viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.04.23 @ 19:49
OGLAS

Na drugu nedjelju po Uskrsu iz župnog ureda župe svetog Juraja u Vitezu objavili su obavijesti, koje prenosimo u cijelosti:

Mise, spomeni svetaca, slavlja i pobožnosti u nadolazećem tjednu:

OGLAS

Danas je Mali Uskrs i Nedjelja božanskog milosrđa. Ne slavimo pučku misu i misu u Mošunju. Ostale mise su po redovitom rasporedu. Proljetni je blagoslov polja na sljedećim grobljima Gornja Večeriska, Gradsko groblje, Topala i Zabilje.

OGLAS

U utorak je šesti utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije
bit će od ovog utorka u 18 sati.

OGLAS

U četvrtak počinje trodnevnica sv. Juraju, patronu naše župe. Sva tri dana trodnevnice molimo krunicu u 17:30, slavimo svetu misu u 18 sati, a nakon svete mise bit će kratko klanjanje naravno, sve u župnoj crkvi.

U subotu, 22. travnja, HKD Napredak organizira koncert povodom Uskrsa, sv. Juraja i Dana općine. Koncert će biti upriličen u Hrvatskom domu s početkom u 20 sati. Svi ste dobro došli.

U subotu nastavljamo probe dječjeg zbora, susrete ministranata i vjeronauk za prvopričesnike po ustaljenom rasporedu. Krizmanici imaju svoj raspored.

U nedjelju je sv. Juraj, patron naše župe. Ujedno je i treća nedjelja po Uskrsu i mlada nedjelja. Zbog slavlja sv. Juraja mise ćemo slaviti samo u župnoj crkvi, po sljedećem rasporedu rana u 8, svečana pučka u 11 i večernja u 18 sati.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM