viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.04.23 @ 09:19
OGLAS

Danas je četvrta vazmena nedjelja, ujedno je i slavlje svete Krizme za našu župu pod pučkom misom u 11 sati. Ostale mise slavimo po sljedećem rasporedu :rana misa u župnoj crkvi i mise u Dubravici i Krušici bile su u 8 sati, a mise u Mošunju i Topali u9 sati. Ne slavimo večernju misu u župnoj crkvi. Sutra počinje svibanj, Gospin mjesec. Svakoga ćemo dana u župnoj crkvi moliti krunicu u 17:30, prije večernje mise. Od utorka do petka krunicu će predvoditi prvopričesnici, a nakon mise imat će i probu prve pričesti. Dolazak je obavezan.

OGLAS

U utorak će haljinice preuzeti prvopričesnici iz Dubravice i Kruščice, a u srijedu iz Bile i Viteza. Preuzimanje haljinica počinje u 19 sati. U utorak je osmi utorak sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. U utorak je i redovita mjesečna tribina nakon večernje mise. U srijedu je prva srijeda u mjesecu. Zavjetnu misu sv. Leopoldu u Dubravici slavit ćemo u 18 sati. U srijedu su i sv. Filip i Jakov, apostoli. U petak je prvi petak, a u subotu prva subota u mjesecu. U subotu ćemo imati ispovijed za prvopričesnike i njihove roditelje u 16 sati.

U nedjelju, 7. svibnja, je peta vazmena nedjelja. Ujedno je i slavlje prve pričesti u našoj župi. Prva pričest će biti pod pučkom misom u 11 sati u župnoj crkvi. Prvopričesnici bi trebali doći najkasnije do 10:30. Ostale mise ćemo slaviti po sljedećem rasporedu: rana misa u župnoj crkvi i mise u Dubravici i Kruščici ce biti u 8 sati; a mise u Mošunju i Topali u 9 sati. Nećemo slaviti večernju misu u župnoj crkvi.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM