viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.05.24 @ 09:10
OGLAS

Danas je sedma vazmena nedjelja, ujedno i mlada nedjelja. Imamo proljetni blagoslov polja na sijedećim grobljima: Dubravica, Gradsko groblje i Staro groblje u Mošunju, javljeno je iz župnog ureda sv. Juraja u Vitezu.

U Dubravici slavimo i sv. Leopolda Bogdana Mandića, ne slavimo pučku misu u župnoj crkvi i misu na Topali. Večernju misu slavimo u 17 sati, a pod misom će naša Frama imati Primanja i obećanja. Ostale mise su po redovitom rasporedu. Do kraja mjeseca nastavljamo svibanjsku pobožnost. Prije svake večernje mise od ponedjeljka do subote molit ćcemo krunicu, a molitvu će predvoditi prvopričesnici, koji trebaju ostati i na kratkoj probi nakon mise.

OGLAS

U utorak je sv. Matija. U utorak je deveti utorak Sv. Anti. Misa i pobožnost u kapeli Sv. Ante ispod Kalvarije bit će u 18 sati. U sljedeću nedjelju su Duhovi. Patron je u župi Nova Bila, gdje se slavi i 50. obljetnica od osnutka župe, tamo će središnje misno slavlje biti u 11 sati, a misu će predvoditi nadbiskup Tomo Vukšić.

OGLAS

Zbog slavlja patrona u Novoj Biloj, u našoj župi sljedeće nedjelje nećemo slaviti misu u Mošunju i pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM