viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 01.10.23 @ 09:13

Danas je 26. nedjelja kroz godinu. Danas počinje listopad, Gospin mjesec. Do kraja mjeseca ćemo moliti krunicu u župnoj crkvi prije večernje mise. Također preporučujemo svima koji ne mogu doći na krunicu u župnu crkvu da u listopadu organiziraju molitvu po selima, kako se već moli u Mošunju i Gornjoj Večerskoj.

Večeras počinju mise trodnevnice sv. Franji u Gučoj Gori u 18 sati. Ovoga tjedna počinjemo vjeronauk za krizmanike iz Dubravice i Viteza. Za Vitez će vjeronauk biti u župnoj dvorani ponedjeljkom i utorkom po istom rasporedu kao prošle godine. Za Dubravicu će vjeronauk biti utorkom nakon nastave u školi. U utorak je uočnica sv. Franji u Gučoj Gori. Nakon večernje mise bit će obred preminuća sv. Franje. Kako u Guču Goru idu svi fratri našega kraja, toga dana nećemo slaviti večernju misu u župnoj crkvi.

U srijedu je sv. Franjo. U Gučoj Gori će središnje misno slavlje biti u 11 sati. Kod nas su mise kao radnim danom: rana u 8:00 i večernja u 18:00 sati. U srijedu je i prva srijeda u mjesecu. Zbog proslave sv. Franje, zavjetnu misu sv.Leopoldu u Dubravici slavit ćemo u sljedeću srijedu, 11. listopada. U petak je prvi petak. U subotu je prva subota. Prije večernje mise, muškarci će moliti krunicu. Sljedeću nedjelju je 27. nedjelja kroz godinu. Mise su po redovitom rasporedu.

ISPRAVKA: U prošlom broju nam se potkrala tiskarska greška glede termina vjeronauka. Za prvopričesnike subotom. Ispravni termini su:

  • Bila – u 9:00 sati u školi
  • Vitez – u 10 sati u župnoj dvorani
  • Dubravica – u 10:15 u crkvi
  • Kruščica – u 11:15 u crkvi.
Oglasi