viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.02.24 @ 09:05

Danas je prva nedjelja korizme. Mise su po redovitom rasporedu. Nakon pučke mise u župnoj crkvi održat će se korizmeni koncert Pjevačkih sastava Imotske Krajine.

Od danas možete uzeti korizmene cedulje u župnoj crkvi i na flijalama. U srijedu, petak i subotu su kvatre. U četvrtak je Katedra sv. Petra. U petak nastavljamo korizmenu pobožnost Puta križa u našoj župi.

OGLAS

Raspored je sljedeći: u 15:30 – Kalvarija; 16:00 – Kruščica, 17:00 – Dubravica, 17:30 – župna crkva. Nakon pobožnosti Puta križa u župnoj crkvi i na svim flijalama slavit ćemo Svetu misu.

OGLAS

U subotu je posljednja subota u mjesecu. Jutarnju misu ćemo slaviti za sve poginule u mjesecu veljači, a pod večernjom misom molimo se za djecu s poteškoćama u razvoju. U sijedeću nedjelju je druga nedjelja korizme. Mise su po redovitom rasporedu.

OGLAS

Također u sljedeću nedjelju, 25. veljače, naši će framaši u sklopu akcije “Frama za Afriku” nakon rane, pučke i večernje mise počastiti župljane kavom, čajem, rakijom i kolačićima. Pritom čemo prikupljati priloge namijenjene školovanju djece u Africi.

Oglasi
LM