viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.24 @ 06:20

Nastavlja se promjenjivo vrijeme uz smjene sunca, oblaka i povremenih padalina. Bez obilnijih padalina u narednom periodu. Toplije uz temperature u pojedinim danima lokalno do 20 °C, naveli su na Facebook stranici BHMeteo.

,,U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima više vedrine u zapadnim, jugozapadnim dijelovima Bosne i u Hercegovini gdje ponegdje može biti mraza. U poslijepodnevnim i večernjim satima petka postupno jače naoblačenje sa zapada u cijeloj zemlji.
Jutarnja temperatura u petak -2 do 6, lokalno do 8°C. Dnevna temperatura 12 do 17, lokalno do 19 °C. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni.

OGLAS

Naoblačenje će donijeti u toku subote kišu većem dijelu zemlje. Padaline se očekuju od prijepodnevnih sati subote, najprije u zapadnim dijelovima zemlje. Glavnina padalina je krajem dana i u večernjim satima, a najviše bi ih bilo u dijelovima sjeverne, sjeveroistočne, središnje i istočne Bosne gdje bi se većinom skupilo 5 do 15 l/m².
Jutarnja temperatura u subotu dva do osam, lokalno do 10°C. Dnevna temperatura 10 do 15, lokalno do 17 °C. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni.

OGLAS

 U nedjelju stabilizacija vremena i prestanak padalina. Nakon pretežno oblačnog jutra, tokom dana razvedravanje i sunčanije vrijeme.
Jutarnja temperatura u subotu dva do osam, lokalno do 10°C. Dnevna temperatura 12 do 17, na zapadu Hercegovine do 20 °C. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Hercegovini i na zapadu Bosne umjerena do na udare jaka bura (fenska bura).

OGLAS

U ponedjeljak nas prema trenutnim prognozama očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz rijetko moguće malo kiše. U utorak više oblačnosti kada je kiša moguća u većem dijelu zemlje. Bez obilnijih padalina. U ponedjeljak toplo uz temperature do oko 20 °C, u utorak nešto hladnije”, naveli su iz BHMeteo.

Oglasi
LM