viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.23 @ 07:41
OGLAS

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putevima Jablanica-Mostar i Čevljanovići-Nišići.

Povoljne vremenske prilike pogoduju nesmetanom prometovanju na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini. U kotlinama i uz riječne tokove zapadne Bosne magla smanjuje vidljivost.

OGLAS

Frekvencija vozila jutros je slabog do umjerenog inteziteta, ali u poslijepodnevnim i večernjim satima očekujemo pojačanu frekvenciju vozila, posebno na prilazima većim gradskim centrima. 

OGLAS

,,Apeliramo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da drže odstojanje između vozila”, istaknuli su iz BIHAMK-a.

OGLAS

Alternativni pravci

Zbog izvođenja sanacijskih radova na mostu Gorica, za promet je zatvorena desna cijev tunela 1. mart u smjeru Zenica-Sarajevo, a vozila prometuju dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev.

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putevima Jablanica-Mostar i Čevljanovići-Nišići.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Sanacijski radovi

Zbog sanacijskih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473), a vozila prometuju preko raskrsnice u Topčić Polju.

Na graničnim prijelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška i Gradina pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila, za sada, protiče uz zadržavanja do 30 minuta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM