OGLAS
Vrijeme objave: 23.06.24 @ 08:31
OGLAS

Jutros se na putovima u Bosni i Hercegovini prometuje bez izvanrednih ograničenja, uz slabiju frekvenciju vozila. Tijekom dana, a posebno u večernjim satima očekujemo intezivniji promet, naročito na prilazima većim gradskim zonama.

OGLAS

Apeliramo na vozače da voze maksimalno opezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja. Savjetujemo i ostale sudionike da poštuju sve prometne propise, priopćili su iz BIHAMK-a.

Zbog radova na sanaciji škarpi i nestabilnih kosina obustavljen je promet na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka. Vozila se preusmjeravaju na put preko Jezera i Mrkonjić Grada prema Crnoj Rijeci. Dodatno, zbog proslave blagdana sv. Ive, danas (od 10 do 22 sata) i sutra 24.06. (od 06 do 16 sati) zabranjuje se promet teretnih vozila i na dijelu puta od Crne Rijeke prema Banja Luci. Također, danas i sutra zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija i izvangabaritnog tereta na teritoriji Srednjobosanske županije.

OGLAS

Zbog održavanja biciklističke trke danas će u vremenu od 11 do 15 sati dolaziti do etapnih obustava prometa na putnom pravcu Zavidovići- Banovići.

OGLAS

Sanacijski radovi aktualni su i na magistralnim putovima: Lašva-Kaonik, Lukavac-Šićki Brod, Livno-Kamensko, Kladanj-Vlasenica (Gojsalići), Jelah-Doboj (Karuše), Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići, Semizovac-Srednje, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno.

OGLAS

Na graničnim prijelazima promet putničkih vozila za sada protiče uz kraća zadržavanja. Do kraja kolovoza, za putnički prijevoz otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je prometza vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM