viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 23.01.24 @ 08:43

Danas se u prvoj polovini dana očekuje oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nizinama će padati i kiša koja se može smrzavati na hladnom tlu. U drugoj polovini dana prestanak padalina i postupno smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -1 stupanj, na jugu do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6 stupnjeva, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1 stupanj, na jugu do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9 stupnjeva, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne i sredinom dana u nizinama sa prolaznom slabom kišom, a u višim područjima sa snijegom. Na jugu zemlje bez padalina.

Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2 stupnja, na jugu zemlje do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7 stupnjeva, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

Oglasi
LM