spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

dm povlači svoj proizvod s polica, kupci mogu dobiti povrat novca

- Oglasi -

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz predostrožnosti povlači proizvod dmBio biber, crni, cijelo zrno, 70 g. Riječ je o proizvodu s rokovima trajanja 09/2025 i 11/2025.

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz predostrožnosti povlači proizvod dmBio biber, crni, cijelo zrno, 70 g. Riječ je o proizvodu s rokovima trajanja 09/2025 i 11/2025. Povlačenje se ne odnosi na druge proizvode iz dmBio asortimana. Rok trajanja može se vidjeti na poleđini pakovanja.

Razlog povlačenja jest da je prilikom vlastite kontrole proizvoda zaključeno da se ne može isključiti mogućnost prisustva salmonele u navedenom proizvodu. Unos namirnice zahvaćene salmonelom može izazvati dijareju, bolove u stomaku te povremeno povraćanje i blago povišenu temperaturu. Po pravilu navedene tegobe nakon nekoliko dana prođu same. U slučaju težih i dugotrajnijih simptoma potrebno je posavjetovati se s liječnikom.

Sve kupce koji su već kupili navedeni proizvod dm poziva da ga prestanu koristiti te da ga, korištenog ili nekorištenog, vrate u njima najbližu dm prodavnicu gdje će dobiti povrat novca i bez predočenja računa. „Kvalitet proizvoda i sigurnost kupaca za dm je od velike važnosti. Žalimo zbog ovog događaja i našim kupcima se ispričavamo se zbog nastalih neugodnosti, ali i zahvaljujemo na razumijevanju“, poručili su iz dm-a.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.