viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.04.24 @ 10:56
OGLAS

Povoljni vremenski uvjeti pogoduju nesmetanom prometovanju na putovima u Bosni i Hercegovini.

Frekvencija prometa je slabijeg inteziteta. Apeliramo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da drže odstojanje između vozila. Povećan je broj biciklista, motociklista i korisnika električnih romobila, pa molimo sve sudionike u prometu za pažnju i poštivanje prometnih propisa, priopćeno je iz BIHAMK-a.

OGLAS

Na magistralnim putovima Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most) i Stolac-Neum (na ulazu u Neum) zbog radova, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznice.

OGLAS

Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača vozila do 30 tona prometuju jednom trakom, uz ograničenje brzine na 30 km/h, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen.

OGLAS

Radovi se izvode i na magistralnim putovima: Tarčin-Konjic, Tuzla-Kalesija (u naselju Miljanovci), Pelagićevo-Srebrenik (tunel Ormanica), Kladanj- Vlasenica (Gojsalići), Jelah-Doboj (Karuše), Dobro Polje-Miljevina, Jablanica-Potoci (u Donjoj Jablanici), Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići, na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku, kao i u Sarajevu (na tranzitu, od Bistrika prema Vracama). Na mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno.

Na graničnim prijelazima Bosanska Gradiška i Gradina duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazim promet putničkih vozila za sada protiče uz zadržavanja do 30 minuta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM