viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.05.24 @ 07:54
OGLAS

U utorak, 14.5., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje djelomično vedro i nestabilno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom u drugoj polovini dana. 

Prema najava Federalnog hidrometeorološkog zavoda, oborine se prvo očekuju na području Krajine, jugozapadnim i centralnim područjima Bosne i u Hercegovini, a u noći na utorak na sjeveru, sjeveroistoku i istoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 stupnjeva , na jugu zemlje do 15. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 stupnjeva.

OGLAS

U utorak, 14.5., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stupnjeva , na jugu zemlje do 15 stupnjeva . Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20 stupnjeva .

OGLAS

U srijedu, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stupnjeva , na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnjeva .

OGLAS

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje se prognoziraju slabi kratkotrajni lokalni pljuskovi. Jači pljuskovi su mogući u poslijepodnevnim satima na području Krajine, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stepeni, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 stepeni.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM