viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 22.10.23 @ 07:28

U većem dijelu Bosne lokalni pljuskovi su mogući u drugoj polovici dana. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stupnjeva, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trodnevna prognoza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak 23.10.2023., pretežno oblačno vrijeme uz djelimično smanjenje naoblake poslijepodne. U drugom dijelu dana povremeni i slabi lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab, uglavnom, jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, a dnevna od 18 do 24 stupnja.

U utorak 24.10.2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, a dnevna od 22 do 28 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biometerološka prognoza

Biometeorološke prilike bit će malo ugodnije u odnosu na prvi dan vikenda, ponajviše usljed slabljenja južine i djelomične stabilizacije vremena. Moguće su, u nešto blažem obliku, meteopatske reakcije poput glavobolje, nervoze, dekoncentracije, u noći problemi sa snom. Uz još uvijek neuobičajenu toplinu, poželjno je laganije se odjenuti. Preporučljivo je umanjiti aktivnosti, a sudionicima u prometu sugeriramo oprezniju vožnju

Oglasi
LM