viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.03.24 @ 14:34
OGLAS

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova ŽSB u skladu s člankom 10. Zakona o zaštiti okoliša obavještava zainteresirane strane i jedinicu lokalne samouprave Travnik o dokumentaciji za izdavanje okolišne dozvole za izgradnju postrojenja ski lifta sjedešnica-četverosjed, na mjestu postojećeg ski lifta, operatoru „Ozon“ z. d. d. Travnik.

Dokumentacija/Plan aktivnosti za izdavanje okolišne dozvole dostupan je na uvid u prostorijama Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova – odjel zaštite okoliša, ul. Prnjavor 16, soba br. 11, Travnik i na web stranici Ministarstva www.sbk-ksb.gov.ba (pod link Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova).

OGLAS

Javni uvid u zahtjev moguće je izvršiti u roku od 15 dana od dana objavljivanja na stranici Vlade, a sugestije, mišljenja ili primjedbe na planirani projekat moguće je dostaviti u pisanoj formi u roku od 7 dana nakon završetka javnog uvida, na adresu ministarstva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM