viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.03.24 @ 20:24

Do kraja ovog tjedna bit će još padalina, prve od sutra navečer, a druge u nedjelju, 24. ožujka. U subotu najtoplije uz lokalno moguće ljetnih +25 °C, objavili su meteorolozi sa stranice BHMeteo.

,,U četvrtak ujutro lokalno moguć mraz, a po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost. Kasnije veći dio dana se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Krajem dana sa sjeverozapada postupno naoblačenje koje će u večernjim satima donijeti najprije Krajini kišu.

OGLAS

Jutarnja temperatura u četvrtak -2 do 4, lokalno do 6 °C. Dnevna temperatura 15 do 21, u Krajini lokalno do 23 °C. Vjetar slab do umjeren većinom sjeverni i sjeverozapadni, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni smjer”, naveli su. Od noći na petak pa do petka poslijepodne uz naoblačenje kiše će biti u većem dijelu zemlje. Na višim planinama lokalno može biti malo snijega. Krajem dana padaline prestaju, a navečer će dolaziti do postupnog smanjenja oblačnosti. Najviše padalina u Krajini uz većinom 3 do 7 mm, a najmanje u Hercegovini gdje tokom petka moguće da bude dužih sunčanih perioda.

OGLAS

,,Jutarnja temperatura u petak 4 do 8, lokalno do 10 °C. Dnevna temperatura 12 do 18, u Hercegovini 17 do 22 °C. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. U subotu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i toplo. Navečer i u noći na nedjelju postupno porast oblačnosti sa sjeverozapada. Jutarnja temperatura u subotu 2 do 6, lokalno do 10 °C. Dnevna temperatura 16 do 22, lokalno na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 25 °C. Vjetar većinom umjeren do lokalno na udare jak jugozapadni. Nedjelja će uz naoblačenje donijeti padaline širom zemlje. Kišu, a na planinama snijeg. Zahladit će. U ponedjeljak padaline prestaju uz razvedravanje, a od utorka prema trenutnim prognozama strujanja će okrećati na jugozapadna uz porast temperature, ali bi se zadržalo i dalje promjenjivo vrijeme”, navode iz BHMeteo.

OGLAS
Oglasi
LM