OGLAS
Vrijeme objave: 27.05.23 @ 21:30
OGLAS

Sutra u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Lokalno intenzivni pljuskovi u istočnim, sjeveroistočnim i djelimično središnjim područjima Bosne. U Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake tokom dana. Poslije podne na sjeveru, istoku i jugoistoku Hercegovini su mogući pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 19 do 26, na jugu do 29 °C.

OGLAS

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne lokalno intenzivnije padaline, što može uzrokovati pojavu bujica. U Hercegovini sunčano uz postepeno naoblačenje tokom dana. Poslije podne i dio noći u većem dijelu Hercegovine se očekuju pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 29 °C.

U utorak u Bosni oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini jutro sunčano, a u ostatku dana pretežno oblačno. Od sredine dana u Hercegovini se očekuju pljuskovi i grmljavina. U većem dijelu Bosne se očekuju intenzivnije padaline što može uzrokovati pojavu bujica. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 17 do 23, na jugu do 27 °C.

OGLAS

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini padaline uglavnom poslije podne. U istočnim, sjeveroistočnim i djelimično središnjim područjima Bosne se očekuju jači pljuskovi, što može uzrokovati pojavu bujica. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 17 do 23, na jugu do 28 °C, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM