viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.23 @ 10:58
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela.

OGLAS

Dana 31. ožujka 2023. godine oko 15,00 sati u ulici Bosanska, općina Fojnica policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe A.T. rođen 1996. godine iz Fojnice. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Istog dana, oko 18,30 sati u mjestu Gromiljak, općina Kiseljak policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled osobe E.S. rođen 1986. godine iz Kiseljaka. Prilikom pregleda kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

OGLAS

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

OGLAS

JAVNI RED I MIR

OGLAS

Evidentirano je 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirano je 8 prometnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 607 prekršajnih naloga, od kojih je 98 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 24 vozača, od kojih su 4 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. 

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM