spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MUP ŽSB: Tijekom vikenda iz prometa isključeno 27 vozača, njih 6 zadržano u policiji do triježnjenja

- Oglasi -

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 krivičnih djela, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova MUP-a Županije Središnja Bosna.

- Oglasi -

Dana 12.05.2023.godine oko 19,20 sati u mjestu Grahovčići, općina Travnik policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke VW Golf, u kojem su zatečeni U.D. rođen 1996. godine i Z.D. rođen 1998. godine, obojica iz Zenice. Tom prilikom isti su dobrovoljno predali više PVC zamotuljaka sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, kao i određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 23,30 sati u ulici Mehmed-bega Stočanina, općina Gornji Vakuf-Uskoplje policijski službenici PS Gornji Vakuf-Uskoplje izvršili su kontrolu i pregled osobe H.V. rođen 1995. godine iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Prilikom kontrole isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

- Oglasi -

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom navedene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 8 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirano je 7 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile teže i 2 osobe lakše tjelesne povrede. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 584 prekršajna naloga, od kojih su 223 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima. Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 27 vozača, od kojih je 6 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno 6 vozila.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.