OGLAS
Vrijeme objave: 03.06.24 @ 11:30
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 11 kaznenih djela.

OGLAS

Dana 31.06.2024. godine oko 19:00 sati u ulici Nikole Šubića Zrinskog, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak izvršili kontrolu i pregled osobe J.G. rođen 1988. godine, iz Kaknja. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Dana 01.06.2024. godine u vremenu od 20:50 do 21:30 sati policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Bugojno postupili su po zapovijedi Općinskog suda Bugojno te izvršili pretres stambenih prostorija u ulici Batuša, općina Gornji Vakuf-Uskoplje, a koje koristi M.G. rođen 1978. godine. Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

OGLAS

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje. Evidentirano je i 20 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile teže, a 6 osoba lakše tjelesne ozljede. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 485 prekršajnih naloga, od kojih je 90 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

OGLAS

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključen 21 vozač, od kojih su 2 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM