viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 16.11.23 @ 07:42

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 5 kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana 15.11.2023. godine oko 18:45 sati u ulici Šumeće, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Renault kojim je upravljao A.K. rođen 1986. godine iz Travnika. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana oko 22:00 sati u ulici Nikole Šubića Zrinskog, općina Busovača, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Opel kojim je upravljao M.R. rođen 1991. godine iz Busovače. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Dana 15./16.11.2023.godine u vremenu od 23:50 do 00:55 sati u ulici Bosanska, općina Bugojno, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u suradnji sa policijskim službenicima tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Bugojno, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Bugojno izvršili su pretres stambenih prostorija koje koristi A.K. rođen 1984. godine. iz Bugojna.  Prilikom pretresa pronađene su određene količine materija za koje se sumnja da su opojna droga speed i cannabis.  Također, u navedenim prostorijama su pronađeni i tragovi korištenja predmetnih materija kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom navedene materije i predmeti su oduzeti, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Oglasi
LM